Escoles

46 anys de compromís

L'alimentació saludable

dieta mediterrània


La nostra garantia de professionalitat és avalada pel reciclatge continuu i la filosofia d'empresa familiar.
Així doncs, des de fa tres generacions ens impliquem amb els patrons de necessitats nutricionals saludables en el creixement dels escolars.
Ho tenim fàcil, la millor dieta reconeguda per la OMS és la mediterrània, o sigui, sols cal aplicar i potenciar l'experiència, el coneixement i l'aprofitament de la gran varietat de productes i preparacions propis de la nostra cultura.
El nostre treball és oferir una alimentació saludable, per entendre'ns, que sigui suficient, equilibrada, variada, segura, adaptada al comensal, a l'entorn i sensorialment satisfactòria.

img
img
img
img

annex.Pdf

(345kb)

Piramide Alimentació 2019.pdf

Elaboració i matèria primera

...tancant el cercle


Tenim un bagatge assolit del sector per escollir personalment la matèria primera, prioritzem l'estacionalitat dels productes de proximitat i de temporada (fomentant l'economia local del primer sector) i establim cooperació entre diversos proveïdors(sinergies), per obtenir el millor resultat final.
Tots els menús elaborats segueixen les recomanacions del seguiment fet pel Departament de Sanitat "Programa de revisió de programacions de menús escolars a Catalunya" (PReME) i processem menús adaptats per a intoleràncies i al·lergògens.
Els nostres menús s'elaboren amb el mínim processat de tercers, considerant principals la varietat de colors, de textures, de tècniques de cocció i temperatures òptimes.
Implantem el Sistema d'APPCC, on es garanteix que el producte final segueix els requisits normatius vigents. El transport dels menús es realitza amb contenidors homologats per a tal finalitat, mantenint el producte a la temperatura idònia.

img
img
img
img
img
img
img
img

Compromís i responsabilitat

A gust amb el nostre treball


El nostre treball està determinat per la limitació de producció, i som conscients que esdevé el millor avantatge possible. Hi ha un canvi substancial en l'involucrament personal, tant en l'escenari d'escollir la matèria prima, com de l'organització de tasques, com del temps d'elaboració, del control de manipulació i del transport a destí.
La responsabilitat dipositada pels nostres clients ens genera l'observació del dia a dia perquè tot resulti òptim amb la constància i el treball en equip.
Creiem que la confiança s'estableix amb la comunicació directa amb les escoles, el consensuar els menús amb els coordinadors dels menjadors, sobretot gaudir del que fem i de beneficiar-nos emocionalment del resultats.
Una forta abraçada a tots,
August.

Tens algun dubte?

Contacta'ns.

Nom:
Lloc:
Email:

A continuació, redacta el teu missatge: